Skip to main content

Baby’s van een jaar kunnen nog niet veel. Kruipen, kraaien, huilen, een paar woordjes, wat stapjes aan de hand van mama… Natuurlijk, ze hebben al enorm veel geleerd, maar het blijft allemaal nog wat onbeholpen. Hoe anders is dat gegaan met Ekiep!

Op 14 mei 2020 zijn wij onze samenwerking begonnen. We beleefden een vliegende start, met tal van mooie opdrachten bij innovatieve opdrachtgevers als Hoom, RWE-Renewables, Sobolt, Techniek Nederland, VvE Belang, KiesZon, het programma Sociale Innovatie in de Energietransitie (van de provincie Brabant en Enpuls) en gemeenten als Veldhoven en Tilburg.

Kennis van klanten

In onze opdrachten zien we hoe belangrijk het is om kennis te hebben van klanten. Alleen zo kun je nieuwe producten en veranderingen goed voor het voetlicht krijgen. Het helpt dat we werken in de profitsector én voor overheden én voor netbeheerders, met nieuwe proposities voor zonnepanelen en warmtebeelden, maar ook op gebied van de warmtetransitie en gedragsverandering. De kennis en ervaring die we in deze uiteenlopende sectoren opdoen, gebruiken we om nieuwe opdrachten nog effectiever uit te voeren. Zo stellen we de klant écht centraal in de energietransitie.

We gaan vliegen

Ons tweede jaar belooft minstens zo dynamisch te worden als ons geboortejaar. Nieuwe opdrachtgevers en nieuwe uitdagingen dienen zich aan. En met de komst van een vierde Ekieper en een vijfde lid in aantocht vergroten we onze slagkracht. Begonnen we ons bestaan rennend, in ons tweede jaar gaan we vliegen!
Meer weten over Ekiep? Volg ons op onze website en via 

Laat een antwoord achter